Populaire vrouwenparfums

Veel van de populairste vrouwenparfums bevatten bloemige noten en vanille. Deze parfums bevatten ook citrus, muskus en andere exotische noten. Als je een van deze parfums draagt, kun je niet anders dan je betoverd voelen. Het kiezen van een parfum dat bij uw persoonlijkheid past is belangrijk, vooral als u een geur zoekt voor een speciale gelegenheid.

De parfumindustrie heeft een lange weg afgelegd. Er zijn nu merken die gespecialiseerd zijn in het creëren van unieke en natuurlijke geuren. Scentfly is een bedrijf dat een grote selectie damesparfums aanbiedt tegen betaalbare prijzen. Het bedrijf biedt designer naam parfums, zoals Dior, Lanvin, en Burberry.

Een van de beroemdste parfums aller tijden is Angel van Mugler. Het is ontworpen door Thierry Mugler en bestaat uit 28 geurnoten. De topnoot bestaat uit suikerspin, braam en pruim. Het gaat ook gepaard met een basisnoot die sandelhout en chocolade bevat.

Een andere geweldige geur is Lost Cherry van Tom Ford. Het is een drankachtige, zoete en sexy geur. Deze geur is sinds najaar 2012 op de markt. Het beste deel is dat het beschikbaar is in een set die body olie en een poeder omvat.

Als je op zoek bent naar een parfum dat lang blijft hangen, probeer dan Black Opium. Het is een geur die bedoeld is voor vrijgevochten vrouwen. Het heeft een kruidige, sensuele geur die lang blijft hangen.

De geur La Vie Est Belle van Lancome is ook een goede keuze. Het is een vrouwelijke, bloemige geur die al jaren niet meer weg te denken is uit de parfumindustrie.