fbischoff

De leukste site met allerlei verschillende categorieën.

Dieren in de tuin

Dieren in de tuin hebben kan ontzettend leuk zijn en je kan hier veel plezier uit halen maar het kan ook zeker voor overlast zorgen. Een mol bijvoorbeeld is een schattig diertje maar deze in je tuin hebben is niet wenselijk omdat hij jouw tuin kapot zal graven wanneer hij bezig is met zijn gangstelsel.

Zorg er dus voor dat jouw toegankelijk is voor de dieren die jij wenst door middel van voederhuisjes of nest plekken en wanneer jij hinder ondervindt zal je hier zo spoedig mogelijk actie tegen moeten ondernemen.

4878786_mole-in-ground
2015833_walk-in-the-autum

Wandelen

Niet iedereen houdt er van en sommige mensen doen dit meer dan 1 keer per week. We hebben het over wandelen. Wandelen is een vrije tijds besteding die bij sommigen erg geliefd is en dat is niet voor niets. Tijdens het wandelen ben je namelijk buiten en dit is goed voor je gezondheid want een beetje frisse lucht kan erg verfrissend zijn.

Daarnaast is het een goede activiteit om soepel en sterk te blijven en wanneer jouw lichaam hard sporten niet toe laat is dit een uitstekende manier om weer kracht op te bouwen en calorieën te verliezen.