Nieuws

 Wie zijn wij?

 Contact

 Producten bestellen
 Herbalife
 

 BMI berekenen

 Gezond ontbijt

 Afslanken

 Aankomen

 Supplementen

 Gezond snoep

 

 Sportvoeding

 Herbalife24 Sport
 
 Herbalife SKIN Care

 Lichaamsverzorging

 Gezichtsverzorging

 Skin Activator

 Haarverzorging

 

 Gezondheid

 Enquête/vragenlijst

 Succes verhalen

 Shake recepten

 

 Generation H

 Distributeur worden?

 

 English Version !!
 
PRIVACY POLICY

 

E-mailadressen

 
Als u informatie geeft op deze website, verbindt u zich ertoe om accurate, actuele en volledige informatie over uzelf te geven en u verbindt zich ertoe om de desbetreffende informatie up-to-date te houden.

Fien Bischoff respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Fien Bischoff zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. 

Als u een bestelling plaatst, hebben wij uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. 

 

Auteursrechten

De website en het overige Aanbod en de software die in combinatie met de website en het overige aanbod worden gebruikt, bevatten informatie die auteursrechtelijk is beschermd, die wettig is gedeponeerd (handelsmerken, dienstmerken) en waarop wetten op de handelsgeheimen en octrooien en/of andere eigendomsrechten en wetten van toepassing zijn (hierna samen “Wetten op het intellectuele eigendom” genoemd). Voorts wordt de Inhoud van de website of het overig aanbod of de inhoud van reclame van sponsors, of de informatie die u via de website of het overige Aanbod wordt gepresenteerd, of de informatie die u door adverteerders wordt gepresenteerd, beschermd door Wetten op het intellectuele eigendom. U verbindt zich ertoe om geen afgeleide producten op basis van de website en het overige Aanbod te wijzigen, te verhuren, te leasen, uit te lenen, te verkopen of te distribueren, geheel noch gedeeltelijk, tenzij hiervoor door ons schriftelijk toestemming is verleend.
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright 2007 - 2012 fbischoff.nl     |    Alle rechten voorbehouden    |   Powered by Herbal Webdesign

|     Disclaimer    |     Privacy     |    Home     |