Nieuws

 Wie zijn wij?

 Contact

 Producten bestellen
 Herbalife
 

 BMI berekenen

 Gezond ontbijt

 Afslanken

 Aankomen

 Supplementen

 Gezond snoep

 

 Sportvoeding

 Herbalife24 Sport
 
 Herbalife SKIN Care

 Lichaamsverzorging

 Gezichtsverzorging

 Skin Activator

 Haarverzorging

 

 Gezondheid

 Enquête/vragenlijst

 Succes verhalen

 Shake recepten

 

 Generation H

 Distributeur worden?

 

 English Version !!
 
GEZONDHEID
 
De vooruitgang van de technologie en kant-en-klare maaltijden, onze afhankelijkheid van vervoersmiddelen, onze zittende levensstijl en ons drukke leven laten weinig tijd over om evenwichtige maaltijden te bereiden of om te sporten, wat de gewichts-toename onder de bevolking verklaart.
 
Het grootste probleem zit in onze huidige voeding; Onze levensmiddelen bevatten niet meer de inhoudstoffen van vroeger zie onderstaande Geigy tabel.
Laatste testen waren in 2002, al weer een paar jaartjes geleden, maar wat denkt u zelf; zullen de toen gemeten waarden nu beter zijn geworden.....................?
 
 

Een gezonde, actieve levensstijl begint met een ideaal gewicht

Het is van essentieel belang dat we ons lichaam uitgebalanceerde voeding geven zodat het de juiste voedingsstoffen krijgt om goed te functioneren. Helaas maken we door onze drukke moderne levensstijl niet altijd een gezonde keuze voor voeding, hierdoor ontstaat een tekort aan essentiële voedingsstoffen. Bewerkte levensmiddelen hebben vaak een tekort aan essentiële vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen, dus is het belangrijk dat we er goede eetgewoonten op na houden en indien nodig voedingssupplementen gebruiken.

 

Een optimale gezondheid met ‘verstandige voeding’

 

De hoogwaardige producten van Herbalife® bieden elementen die het lichaam dagelijks nodig heeft om in goede conditie te blijven. Deze ‘verstandige voeding’ van Herbalife bestaat uit unieke formuleringen en speciaal geselecteerde hoogwaardige ingrediënten.

‘Verstandige voeding’ biedt ons lichaam uitgebalanceerde energieniveaus, vitaminen, mineralen, goede koolhydraten, plantaardige proteïne, goede vetten, voedingsvezels, kruiden en antioxidanten. De ‘verstandige voeding’ betekent dat we verschillende voedingsstoffen moeten eten maar bovenal dat: We ‘verstandig’ zijn in wat we eten. Herbalife is erg trots op de manier waarop we persoonlijke programma’s samenstellen voor individuele behoeften. Deze persoonlijke programma’s streven een complete voeding na.

 
De schijf voor verstandige voeding

Deze ‘schijf voor verstandige voeding’ laat zien hoe de productreeks van Herbalife® perfect past bij een gezonde, actieve levensstijl.

In het midden van de schijf bevinden zich de kernproducten van Herbalife®: Formule 1 Voedingsshake, Formule 2 Multivitaminecomplex en Vezel- en kruidentabletten. Deze kernproducten zijn de basis van elk programma en garanderen uitgebalanceerde voeding: verstandige voeding.

De schijf laat zien dat de producten voor doelgerichte voeding zich net buiten de kernproducten bevinden, maak uw persoonlijke programma door te kiezen voor een productreeks die past bij uw specifieke individuele behoeften.

 
Bereik en behoud een gezond gewicht met gezonde voeding.
 

In de drukke levensstijl van vandaag de dag is men op zoek naar makkelijke voeding. Uit het vuistje iets eten is een makkelijke optie. Deze producten neigen vaak tot veel calorieën, zout, een hoog vet gehalte en vaak een tekort aan essentiële voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen.

 
Meer dan 34 jaar betrouwbaarheid!
 

Miljoenen mensen gebruiken Formule 1 shakes voor gewichtsbeheersing en voor gezonde voeding. Het is uitgebalanceerd en lekker, veelzijdig en gemakkelijk klaar te maken – De perfecte gezonde maaltijd in een glas!

 
Formule 1- uw formule tot succes
 
Gezond zijn is het bereiken van een gezond gewicht en dit gewicht behouden - Formule 1 kan u helpen deze doelstelling te bereiken. Of u neemt 1 shake per dag als onderdeel van gezonde voeding of twee shakes per dag als onderdeel van uw gewichtsbeheersing programma. U kunt vertrouwen op Formule 1. Ontwikkeld door Herbalife’s voeding experts. Formule 1 bevat vitaminen en mineralen, soja proteïne, koolhydraten en gezonde vezels. Dit alles in maar 200 calorieën!
 
Ideaal ontbijt, gezonde lunch of als diner
Het is belangrijk om de dag goed te starten - Formule 1 is uw perfecte, gezonde ontbijt om uw dag geweldig te beginnen. Een shake als ontbijt, lunch of diner bevat een ideale mix van proteïne die u geen honger gevoel geven zodat u de verleiding van onnodige tussendoortjes kunt weerstaan. Formule 1 geeft u het vertrouwen dat u op de goede weg bent om uw lichaam te belonen met de voeding die het verdient.
 
De kern van gezonde soja proteïne
Onderzoek wijst uit dat 25 gram soja proteïne per dag als onderdeel van een eetpatroon laag in verzadigd vet kan helpen het cholesterol te verminderen. Een enkele shake levert u 10.6 gram soja proteïne op. De aanbevolen hoeveelheid per dag is 25 gram. Om dit te bereiken kunt u een extra shake per dag gebruiken, maar u kunt dit natuurlijk ook aanvullen met andere Herbalife® soja producten zoals Personalised proteïne powder of de soja nootjes.
 
Hoog vezelgehalte

Voedingsvezels zorgen ervoor dat het voedsel minder lang in het lichaam blijft en dat gif en afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Het hoge vezelgehalte in de Formule 1 ondersteunt een gezond spijsverteringssysteem. De aanbevolen hoeveelheid vezels per dag is 24 gram. Dit kunt u aanvullen met andere Herbalife® vezel producten (vezels & kruiden, Fiberbond) of andere voeding zoals ontbijtgranen.

 
Trakteer uw smaak papillen

Mix twee eetlepels Formule 1 met 250ml halfvolle melk om een heerlijke uitgebalanceerde voedingsshake te maken. Kies uit de smaken: Toffee Appel Kaneel, Vanille, Chocolade, Aardbei, Tropische vruchten, cappuccino of Cookies & Cream. Om uzelf echt te verwennen kunt u ook nog uw favoriete fruit toevoegen of een combinatie van twee van uw favoriete smaken maken. U kunt ons shake recepten boekje bestellen voor meer creatieve recepten.

 
Het goede nieuws !
Daar u zelf baas bent over uw voeding en over uw mate van lichaamsbeweging, heeft u ook de mogelijkheid om uw directe en toekomstige welzijn te verbeteren. U heeft alleen de juiste informatie nodig en de wil om dit in daden om te zetten.
 
Uw volgende stap is heel simpel, vraag om een bodyanalyse en welzijnsevaluatie: bel 0512-523516 of vul dit formulier in!
 
 Bestellen (Prijs op aanvraag)
 

De uitgebreide productreeks van Herbalife voor wetenschappelijk geavanceerde voeding, gewichtsbeheersing en persoonlijke verzorging wordt gesteund door een persoonlijke, vriendelijke service en een 30-dagen ‘niet-goed-geld-terug’garantie.

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright 2007 - 2014 fbischoff.nl     |    Alle rechten voorbehouden    |   Powered by Herbal Webdesign

|     Disclaimer    |     Privacy     |    Home     |