Nieuws

 Wie zijn wij?

 Contact

 Producten bestellen
 Herbalife
 

 BMI berekenen

 Gezond ontbijt

 Afslanken

 Aankomen

 Supplementen

 Gezond snoep

 

 Sportvoeding

 Herbalife24 Sport
 
 Herbalife SKIN Care

 Lichaamsverzorging

 Gezichtsverzorging

 Skin Activator

 Haarverzorging

 

 Gezondheid

 Enquête/vragenlijst

 Succes verhalen

 Shake recepten

 

 Generation H

 Distributeur worden?

 

 English Version !!
 
GENERATION H
 
Heb je er genoeg van om voor anderen te werken?
Die saaie baan van 9 tot 17 uur, dat lage salaris en het file rijden?
Wil je eigen baas zijn en genieten van je vrijheid? Dan ben je niet de enige.
 
Je hebt geen grote investeringen nodig om het volgende te bereiken met Generation H: Voor jezelf werken en eigen baas zijn.
 
Het grote verschil is dat wij jou nu een interessante zakelijke mogelijkheid aanbieden. Grijp deze kans met twee handen aan, verander je leven en ontwerp je eigen toekomst.
 
Be your own Boss with Generation H
 

“ Het is gewoon ongelofelijk om op jonge leeftijd eigen baas te zijn”

 

Toen Debbie en Tobias over Herbalife hoorden, studeerde de 25-jarige Debbie voor fysiotherapeut en werkte de 26-jarige Tobias bij een bank. Vanwege hun werk en studie kon het stel elkaar niet zo vaak zien als ze wilden. Vanaf het moment dat zij een Herbalife® Shake Party bijwoonden, begon hun leven te veranderen.

 

Nu maken zij deel uit van Generation H, het koppel is er trots op dat ze jonge mensen de kans kunnen bieden om hun levenskwaliteit en die van andere mensen te verbeteren. Debbie en Tobias woonden een Shake Party bij waar ze een aantal van de Herbalife® producten konden proberen, ze vonden ze heerlijk en werden al snel Distributeur. Binnen een maand kwalificeerden zij zich voor de status van Supervisor en slechts vier maanden later werden ze lid van het World Team.

“We hebben ons een jaar lang alleen gericht op de verkoop. In januari besloten we om nieuwe Gen H Distributeurs te gaan werven. In augustus kwalificeerden we ons voor het GET Team.”

 

Het jonge koppel ging na afloop van de Extravaganza in Atlanta mee met de Herbalife Vacation. “We hechten de grootste waarde aan de mogelijkheid om privé en zaken te kunnen combineren; we vinden het ook geweldig om te werken met Generation H leden. We werken nu al langer dan een jaar op internationaal niveau samen met Gen H TAB Teams uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Dankzij deze ervaring hebben wij veel geleerd over teamgeest en hoe je onafhankelijk van niveau of systeem samen kunt werken om een gemeenschappelijk doel te bereiken.”

Het is gewoon ongelofelijk om op jonge leeftijd eigen baas te zijn. We willen Herbalife bedanken voor de kans om een leven te leiden waar we vroeger niets eens van durfde te dromen.

 
Wil je hier meer informatie over ontvangen? Klik dan hier bel of vul het formulier in,
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright 2007 - 2014 fbischoff.nl     |    Alle rechten voorbehouden    |   Powered by Herbal Webdesign

|     Disclaimer    |     Privacy     |    Home     |