Nieuws

 Wie zijn wij?

 Contact

 Producten bestellen
 Herbalife
 

 BMI berekenen

 Gezond ontbijt

 Afslanken

 Aankomen

 Supplementen

 Gezond snoep

 

 Sportvoeding

 Herbalife24 Sport
 
 Herbalife SKIN Care

 Lichaamsverzorging

 Gezichtsverzorging

 Skin Activator

 Haarverzorging

 

 Gezondheid

 Enquête/vragenlijst

 Succes verhalen

 Shake recepten

 

 Generation H

 Distributeur worden?

 

 English Version !!
 
ERVARINGEN MET HERBALIFE
 

Miljoenen mensen gebruiken Formule 1 shakes voor gewichtsbeheersing en voor gezonde voeding. Het is uitgebalanceerd en lekker, veelzijdig en gemakkelijk klaar te maken.

De perfecte gezonde maaltijd in een glas! Hier zijn een paar voorbeelden:
 
Laura Turpijn
 
Door H3O + H2O kreeg ik de Benelux-titel bijna Kado!.”
Herbalife blijft zich ontwikkelen met nieuwe producten. En als renster van het Herbalife- Merida mountainbike team heb ik de eer deze producten te mogen gebruiken in mijn voorbereidingen en wedstrijden.

Op zaterdag 28 juni hadden wij als Herbalife Merida team een zeer geslaagde mountainbike clinic gegeven voor Herbalife Distributeurs. Deze clinic stond geheel in het teken van H3O Pro, het nieuwste innovatieve product.

Dit pakte gelijk goed uit....

Op zondag 29 juni konden wij als team voor het eerst de H3O Pro tijdens de wedstrijden uitproberen tijdens de Benelux kampioenschappen in Zoetermeer. Dit was een geweldige ervaring. Tijdens de wedstrijd van bijna 2 uur kon ik gelijk vanaf de eerste ronde wegrijden en de wedstrijd domineren. In 2007 was ik deze titel kwijt geraakt, dus het was voor mij geweldig om hem in 2008 weer in de wacht te slepen. Het parcours in Zoetermeer (waar in 2009 het EK op wordt gehouden) kent geen herstel stukken. Je gaat constant op en af met steile klimmetjes die je maximaal op moet rijden om boven te komen. Het is een parcours waarbij je veel winst pakt wanneer je sterk bent, maar ook veel tijd kan verliezen wanneer dat niet zo is. Om dit 2 uur vol te kunnen houden MOET je energie en vochtbalans op pijl blijven anders verlies je veel kracht en dus tijd.

Met H3O pro van Herbalife hebben ze nu een super goed product in huis waarin mineralen en vitamines zijn uitgebalanceerd. Door de samenstelling wordt het snel opgenomen door je lichaam, je zouten die je verliest met zweten worden direct weer aangevuld en door de antioxidanten worden de geproduceerde vrije radicalen opgenomen waardoor je de inspanning langer vol kunt houden en sneller hersteld. Ook dit wierp zijn vruchten af bij de Marathon van Houffalize. Deze marathon was 125 km, wat in de modderige omstandigheden uit kwam op dik 7 uur mountainbiken en een 2e plaats. Door de prettige, niet te sterke smaak, drink je het gemakkelijk weg en omdat het isotone is, is het goed te verdragen voor je maag en krijg je geen buik klachten tijdens inspanning.

Wij als team zijn er erg tevreden mee, de ideale sportdrank voor topprestaties.

Herbalife- Merida mountainbike team.

 
Jacqueline ter Riet
 

Vroeger was ik altijd al een ‘flinke meid’, niet echt dik, maar toch stevig. In de pubertijd begon mijn aangeboren aanleg voor vetopslag zich te ontwikkelen en ging ik groeien. Ik moet daarbij bekennen, dat ik ook erg graag ‘snaaide’. Vooral chips en zoetigheid waren erg verleidelijk voor mij. Sinds die tijd ben ik ook de bekende jojo, periodes van streng lijnen wisselden zich af met periodes van ‘eten wat je lekker vindt’.

 
Na elke lijnpoging kwam ik weer meer bij, dan ik was afgevallen tijdens de poging.
 
Ik ben een vrouw van 41 jaar, huisvrouw en getrouwd met Gerard. We hebben twee dochters gekregen, de oudste is 17 en de jongste 12. Na iedere zwangerschap was ik weer tien kilo zwaarder. Deze kilo’s gingen er echt niet vanzelf weer af. In 1998 ben ik gestopt met roken en ook daar heb ik de nodige kilo’s aan overgehouden en tot mijn schrik (na jaren de weegschaal te hebben gemeden) bleek ik een gewicht te hebben opgebouwd van 133 kg! Alles werd moeilijk: van traplopen tot veters strikken. Ik begon moeite te krijgen met mezelf, vond mijn zwaarlijvigheid lelijk maar vooral erg lastig. Op de sportschool, waar ik nog steeds wel naartoe ging, kwam ik in contact met mijn huidige begeleidster, die aangaf dat ze mij heel graag zou willen helpen. Eerst was ik erg sceptisch, want tot nu toe had toch niets geholpen?!
 
Zo ben ik toch met gemengde gevoelens begonnen aan het Herbalife-afslankprogramma en toen ik na de eerste week al een paar kg afgevallen was en me veel fitter voelde, was ik overtuigd van de kwaliteit van de producten.
 
15 maanden later was ik vele kilo’s en cm in omvang kwijt en ik voel me super.
 
Mijn humeur is verbeterd, ik voel me vitaler en ik ben zowaar weer ijdel! Doordat ik nu alle voedingsstoffen krijg, die ik nodig heb, heb ik de onbedwingbare behoefte om te snoepen de afgelopen tijd niet meer gehad. Ik ben zelf ook distributeur geworden, omdat ik ook graag andere mensen wil laten ervaren, wat Herbalife voor je kan betekenen.
 
Het is echt A Way of Life en het werkt!!!
 
Pieter De Clercq, 23, België
 

Ik ben Pieter De Clercq, 23 jaar en competitief mountainbiker. Ik ben met competitie begonnen na een periode van recreatief mountainbiken. De voornaamste reden hiertoe was dat ik wel redelijk goed uit de voeten kon met mijn mountainbike en ik van nature al competitief ingesteld ben.

Na 4 jaar geleidelijk opbouwen, meer trainen, meer competitie en op hoger niveau, ben ik nu doorgegroeid tot het niveau van “Elite”. Ik let reeds sinds enige tijd op mijn voeding. Zo eet ik ondermeer niets dat uit frietvet afkomstig is, snijd de vetrandjes van mijn vlees e.d.

Door een toevallige ontmoeting, ben ik begonnen met het programma van Herbalife. Op enkele dagen tijd ontdekte ik al resultaten! Ik merkte dat ik veel sneller recupereerde, zowel na inspanningen tijdens de wedstrijd, zoals beklimmingen of demarrages, als na de wedstrijd. Terwijl ik vroeger na een wedstrijd helemaal uitgeteld was, ben ik nu in staat om ’s avonds met mijn vriendin nog eens naar een restaurant of naar de bioscoop te gaan, zonder in slaap te vallen.

Zes dagen nadat ik met de Herbalife producten begonnen was, kwam het belangrijkste wapenfeit: na 4 jaar competitie heb ik mijn eerste overwinning behaald. Een fantastisch gevoel!

Ondertussen zijn we weer een beetje verder en de resultaten blijven goed. Ik voel me na een uitputtende inspanning snel weer helemaal top, en daardoor kan ik ook meer en harder trainen. Herbalife helpt mij om het beste uit mijn trainingen te halen, en training is de basis voor goede prestaties!”

 
Sandra Van Dijke
 

Sandra Van Dijke, Nederland, 24, raakte gemotiveerd om een Herbalife gewichtsbeheersingsprogramma te starten, nadat ze zichtbaar resultaat zag bij iemand anders. Sandra behaalde opzienbarend resultaat!

Mijn omvang had mijn leven beheerst dus het was mijn droom om gewicht te beheersen. Ik schaamde mij en kon niet sporten en niet de kleding dragen die ik wilde dragen. Ik had al zo vaak geprobeerd om gewicht te beheersen maar zonder resultaat dus besloot ik twee jaar geleden om het Herbalife gewichtsbeheersingsprogramma te proberen.

Ik begon met kleine aanpassingen zoals het vervangen van mijn ontbijt en lunch door voedingsshakes. Ik stopte ook met het eten van snoep, chocolade en ik at minder vet. Ik ging meer fruit en groente eten en dronk meer water en Instant Kruidenthee. Dit programma was veel gemakkelijker vol te houden dan alle vorige pogingen die ik had gedaan en ik zag al snel een verschil. Ik beheerste mijn gewicht en iedere week zag ik de resultaten op mijn middel en heupen.

Nu kan ik ook weer sporten, en zelfs een sprintje trekken! Bovendien kan ik nu kleding dragen die ik vroeger niet aan kon en kleding kopen in winkels waar ik vroeger niets in mijn maat kon vinden. Dat ik nu eindelijk mijn gewicht heb beheerst heeft mij veel meer zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde gegeven. Ik kan iedereen die graag gewicht wil beheersen de programma’s van Herbalife aanbevelen. Houd uw doel voor ogen en dan kunt u het ook!

 
Vitor Ferreira
 

Vitor Ferreira, uit Portugal, was eerst altijd moe en had overgewicht. Nu is hij een fitte, gezonde en succesvolle Distributeur.

Als kind was ik heel sportief, ik deed aan judo en gewichtheffen maar toen ik 23 jaar was stopte ik met sporten omdat ik er door mijn werk geen tijd meer voor had. Toen ik 27 jaar was voelde ik me zowel geestelijk als lichamelijk 40 jaar, maar Herbalife bracht hier verandering in. In 2002 vertelde een vriend mij over een geweldige mogelijkheid waarbij ik mijn gewicht kon beheersen en tegelijkertijd wat bij kon verdienen. Ik had nog nooit van Herbalife gehoord en was aanvankelijk erg sceptisch maar ging naar een Succes Training Seminar (STS) van Herbalife.

Met de kennis en motivatie die ik hier opdeed, kwalificeerde ik me meteen als Supervisor en begon ik zelf met een gewichtbeheersingsprogramma van Herbalife. Ik begon met het Herbalife® Quickstart Programma.

In de eerste week werd ik ‘s ochtends al frisser wakker, ik snurkte niet meer en had meer energie. De resultaten waren overweldigend! In slechts drie en halve maand had ik veel gewicht verloren zonder dat ik gestopt was met het eten van wat ik lekker vond!

Ik ben ondertussen getrouwd met de geweldige vrouw die mij kennis heeft laten maken met deze mogelijkheid en we hebben een prachtige dochter. We werken vanuit huis en onze levensstijl is ronduit spectaculair met al dat reizen en de vakanties!

In september 2005 ben ik begonnen met bodybuilding. Ik heb spiermassa ontwikkeld en heb nog nooit zoveel energie gehad, het is gewoon fantastisch! Ik ben 31 jaar maar voel me 23, het is echt ongelofelijk.

Herbalife heeft ons sprookjesachtige mogelijkheden gegeven. Herbalife heeft mij geholpen mijn leven te vernieuwen en heeft me aangemoedigd om mijn dromen één voor één te bereiken. We zijn helemaal verrukt maar het beste van alles is dat we zeker weten dat de volgende 25 jaar nog beter zullen worden. Dit is nog maar het begin!

 
Brit Hitzschke, 19, Duitsland
 

“ Ik wil niet meer zonder de producten van Herbalife®!”

 

Brit Hitzschke is een succesvolle wedstrijdsporter en doet aan kanoën. Ondanks haar nog jonge leeftijd heeft ze al geweldige prestaties op haar naam staan. Ze hoopt dat de producten van Herbalife® haar succesvoller kunnen maken! Brit’s grote droom is om deel te nemen aan de Olympische Spelen…

“Ik begon in het najaar van het jaar 2000 met professioneel kanoën. In mijn eerste wedstrijdseizoen won ik de enkel in het Duitse kampioenschap en werd ik derde met de 4 persoons en 2-persoons teams. In 2002 kreeg ik nog meer succes; ik kwalificeerde me voor het nationaal team voor de ‘Olympic Hope Games’; een wedstrijd voor beginnend talent waar ik tweede werd. Maar ondanks dat ik net begonnen was in de sport en al geweldige prestaties had geleverd, was ik toch niet helemaal tevreden…

Rond deze tijd hoorde ik via mijn moeder over Herbalife, zij is een Distributeur. Aanvankelijk was ik sceptisch maar ik begon Formule 1 shakes te eten als ik geen tijd had om een maaltijd klaar te maken. Al snel was ik overtuigd dat de producten werkten! Ik begon met het gebruiken van Formule 1, Formule 2, Vezel- en kruidentabletten en Cell-U-Loss. Ik merkte dat ik meer energie had en ook mijn concentratievermogen verbeterde, zelfs de herstelperiode na het sporten werd korter.

 
Ik was erg tevreden met het resultaat!
 

Later heb ik mijn programma uitgebreid met Aloësiroop, Herbalifeline® en Liftoff™ tabletten. Toen ik meedeed aan het junior wereldkampioenschap in Szeged, Hongarije, merkt ik dat mijn prestatievermogen was verbeterd; ik verbeterde mijn persoonlijke record op de 1000m met 5.5 seconden. Na de eerste wedstrijd dronk ik 1½ shake en nam ik een paar Herbalife® tabletten waardoor ik snel weer klaar was voor de volgende wedstrijd. Nu neem ik Liftoff™ voor de wedstrijd want daar krijg ik een enorme boost van. Ik wil niet meer zonder de producten van Herbalife®; ik had nooit gedacht dat ze zo goed zouden zijn! Misschien komt mijn droom om deel te nemen aan de Olympische Spelen wel uit, wie weet?”

 
 Bestellen (Prijs op aanvraag)
 
 
 
Herbalife Internationale website, verzamelde voor ons meerdere succes-verhalen.  Surf naar: Succes Stories!
 

Herbalife Gewichtsbeheersing Programma Verklaring

"Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersing Programma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water en rust omvat." “De aangehaalde gewichtsbeheersingsresultaten zijn niet typisch, individuele resultaten zullen variëren.”  “Deze producten zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen of om enige ziekte te behandelen, te genezen of te voorkomen.”  “Results not Typical”

 

Individuele resultaten lopen uiteen. Herbalife® producten zijn niet specifiek samengesteld om sportprestaties te verbeteren maar ze kunnen een gunstige werking hebben op welzijn in het algemeen. Deze resultaten zijn niet kenmerkend.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright 2007 - 2011 fbischoff.nl     |    Alle rechten voorbehouden    |   Powered by Herbal Webdesign

|     Disclaimer    |     Privacy     |    Home     |