Nieuws

 Wie zijn wij?

 Contact

 Producten bestellen
 Herbalife
 

 BMI berekenen

 Gezond ontbijt

 Afslanken

 Aankomen

 Supplementen

 Gezond snoep

 

 Sportvoeding

 Herbalife24 Sport
 
 Herbalife SKIN Care

 Lichaamsverzorging

 Gezichtsverzorging

 Skin Activator

 Haarverzorging

 

 Gezondheid

 Enquŕte/vragenlijst

 Succes verhalen

 Shake recepten

 

 Generation H

 Distributeur worden?

 

 English Version !!
 
AFSLANKEN
Herbalife heeft veel mensen een nieuw leven gegeven; door hen te helpen hun streefgewicht te bereiken, door hen een beter eetpatroon te bieden.

Laat u niet ontmoedigen door eerdere onsuccesvolle pogingen om uw gewicht te beheersen. Met onze begeleiding lukt het u ook!

 

 Bestellen (Prijs op aanvraag)

Beheers uw honger en voel u energiek met onze prote´nesupplementen en tussendoortjes.

U kunt uw honger beheersen en u voelt zich energiek omdat de hoeveelheid prote´ne die u nodig heeft persoonlijk wordt bepaald voor uw programma. Sojaprote´ne, zoals wordt gebruikt in Formule 1 Voedingsshake, is een vetvrije, hoogwaardige en plantaardige prote´ne. Personaliseer uw eigen gewichtsbeheersing programma met prote´ne. Prote´ne gaat het hongergevoel tegen en u bereikt een optimaal welzijn. Prote´ne is essentieel voor algeheel welzijn.

 
Beheers uw gewicht, word gezond en begin vandaag met u goed te voelen.
 
Bereik en behoud een gezond gewicht met gezonde voeding.
 

Formule 2 Multivitaminen complex, Vezels en Kruiden, zijn samen met de Formule 1 voedingsshake een voedingsmix die uw lichaam de gezonde voedingsstoffen verschaffen.

 

Miljoenen mensen gebruiken Formule 1 shakes voor gewichtsbeheersing en voor gezonde voeding. Het is uitgebalanceerd en lekker, veelzijdig en gemakkelijk klaar te maken.

De perfecte gezonde maaltijd in een glas!
 
Ideaal ontbijt, gezonde lunch of als diner
 

Het is belangrijk om de dag goed te starten - Formule 1 is uw perfecte, gezonde ontbijt om uw dag geweldig te beginnen. Een shake als ontbijt, lunch of diner bevat een ideale mix van prote´ne die u geen honger gevoel geven zodat u de verleiding van onnodige tussendoortjes kunt weerstaan. Formule 1 geeft u het vertrouwen dat u op de goede weg bent om uw lichaam te belonen met de voeding die het verdient. Het is tevens erg belangrijk om voldoende water te drinken, minimaal 8 glazen per dag.

 
FORMULE 1 EVENWICHTIGE VOEDING
 
Ľ 2 maaltijden vervangen voor afslanken en gezonde voeding
Ľ 1 maaltijd vervangen voor gewichtscontrole en gezonde voeding
Ľ Een gezonde maaltijd voor gebalanceerde voeding
Ľ Maar 200 calorieŰn per shake
Ľ Elke 250ml shake bevat 10.6g soja prote´ne (41% van de aanbevolen consumptie van 25g)
Ľ 22 van de noodzakelijke vitaminen en mineralen inclusief antioxidanten A, C en E
Ľ Veel vezels
 
Hoe begin ik, met welk programma?
 
 

De eerste stap richting een gepersonaliseerde oplossing met Herbalife« is het uitvoeren van een bodyanalyse. Uw Herbalife« Coach doet alle berekeningen voor u en kan u een ideale oplossing bieden. In elke prijscategorie is er een programma! Zo simpel is het! Bel nu voor meer informatie>>

Herbalife Formula 1 shake vrij van

 Bestellen (Prijs op aanvraag)
 
Formule 1 voedingsshake
 Bestellen (Prijs op aanvraag)

Gezond zijn is het bereiken van een gezond gewicht en dit gewicht behouden. Formule 1 kan u helpen deze doelstelling te bereiken. Of u neemt 1 shake per dag als onderdeel van gezonde voeding of twee shakes per dag als onderdeel van uw gewichtsbeheersing programma. U kunt vertrouwen op Formule 1. Ontwikkeld door Herbalifeĺs voedingexperts. Formule 1 bevat vitaminen en mineralen, soja prote´ne, koolhydraten en gezonde vezels. Dit alles in maar 200 calorieŰn**! Verkrijgbaar in zeven heerlijke smaken: Cookies and Cream, Toffee Appel Kaneel, Vanille, Chocolade, Tropical Fruit, Aardbei en cappuccino.

** Gebaseerd op de Cookies & Cream smaak.
 
Formule 1 maaltijdrepen
 

Waar u ook bent en wat u ook doet; u kunt overal genieten van een overheerlijke Healthy Meal Bar met chocoladesmaak! Het is de eenvoudigste manier om een complete maaltijd te eten en de essentiŰle voedingsstoffen binnen te krijgen die uw lichaam nodig heeft.

 Bestellen (Prijs op aanvraag)
- bevat slechts 207 Kcal per reep
- bevat essentiŰle voedingsstoffen voor een volwaardige uitgebalanceerde maaltijd
- hoog gehalte aan vezels en prote´ne dat een groot verzadigingsgevoel geeft

- verkrijgbaar in heerlijke chocolade en rood fruit yoghurt smaak

- knapperig, lekker en stevig
- lage glycemische index (weinig invloed op bloedsuiker)
- geschikt voor vegetariŰrs
- makkelijk mee te nemen
- zorgt voor langdurige energie
 
Formule 1 voedingsshake zakjes
 Bestellen (Prijs op aanvraag)

Het spreekt voor zich dat een goede conditie helpt om u goed te voelen. Om u hierbij te helpen, zijn er van de Formule 1 handige zakjes verkrijgbaar. Ideaal als u vaak van huis bent. Stop ÚÚn of twee zakjes in uw tas, zodat u geen enkel excuus meer heeft. Een zakje is eenvoudig te bereiden, biedt de juiste hoeveelheid en dezelfde voedings-eigenschappen als de Formule 1 bus. 7 Vanille zakjes a 26 gram.

 
Herbalife Proteine Drink Mix
 Bestellen (Prijs op aanvraag)
De perfecte manier om uw prote´ne inname te verhogen. Dit veelzijdige product kan op twee heerlijke manieren worden geconsumeerd. Bereid het als een smakelijke caloriebeheersende prote´nerijke snack, of voeg het toe aan uw favoriete Formula 1 shake voor een heerlijke romige drank.
 
Formule 2 Multivitaminecomplex
 Bestellen (Prijs op aanvraag)

Formule 2 Multivitaminecomplex is een belangrijk deel van het basisprogramma en bevat meer dan 20 vitaminen en mineralen. Dagelijks gebruiken voor een goede gezondheid.

Meer informatie (pdf) >>>
 
Formule 3 Personalised protein powder
 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Word fit met eiwit. Door de juiste hoeveelheid prote´ne te eten bevordert u het bereiken van uw streefgewicht. Formule 3 Personalised protein powder kan u helpen uw lichaam te vormen door vetvrije massa op te bouwen en in stand te houden. Het poeder met sojaprote´ne en weiprote´ne kan helpen om honger tegen te gaan en voorziet uw lichaam van essentiŰle aminozuren. Personaliseer uw eigen gewichtsbeheersing programma met prote´ne. Prote´ne gaat het hongergevoel tegen en u bereikt een optimaal welzijn. Of u nu gewicht wil verliezen of aan wil komen, prote´ne is essentieel voor algeheel welzijn. Beheers uw gewicht, word gezond en begin vandaag met u goed te voelen.
Meer informatie (pdf) >>>
 
Vezel- en kruidentabletten
 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Onderzoek toont aan dat een tekort aan vezels in onze voeding bijdraagt aan een groot aantal gezondheidsproblemen. Onze moderne voeding bevat vaak bewerkte voedingsstoffen die maar weinig vezels bevatten, dus Vezel- en kruidentabletten zijn een welkome aanvulling!
Meer informatie (pdf) >>>
 
Thermojetics instant kruidendrank:
 Bestellen (Prijs op aanvraag)

Thermojetics combineert oude kruidenwijsheid met de vindingrijkheid van vandaag. Dit drankje met weinig calorieŰn kan koud en warm worden gedronken en is verkrijgbaar in vier verfrissende smaken: citroen, perzik, frambozen en original.

Meer informatie (pdf) >>>
 
Gourmet Tomatensoep
 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Gourmet Tomatensoep. Soep is het ideale hartige tussendoortje voor elk gewichtbeheersings - of evenwichtig voedingsprogramma. Het is een rijk voedingsmiddel dat weinig energie levert. Het zorgt voor een gevoel van verzadiging zonder dat het de extra calorieŰn geeft die vaker in grote maaltijden of minder gezonde, evenwichtige snacks zitten. Slechts 104 kcal per portie, met basilicum en oregano. Snel en gemakkelijk te maken, geschikt voor vegetariŰrs. Meer info>>
 
Uw volgende stap is heel simpel, vraag om een bodydyanalyse en welzijnsevaluatie: bel 0512-523516 of vul dit formulier in!
 

De uitgebreide productreeks van Herbalife voor wetenschappelijk geavanceerde voeding, gewichtsbeheersing en persoonlijke verzorging wordt gesteund door een persoonlijke, vriendelijke service en een 30-dagen Ĺniet-goed-geld-terugĺgarantie.

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ę Copyright 2007 - 2014 fbischoff.nl     |    Alle rechten voorbehouden    |   Powered by Herbal Webdesign

|     Disclaimer    |     Privacy     |    Home     |