Nieuws

 Wie zijn wij?

 Contact

 Producten bestellen
 Herbalife
 

 BMI berekenen

 Gezond ontbijt

 Afslanken

 Aankomen

 Supplementen

 Gezond snoep

 

 Sportvoeding

 Herbalife24 Sport
 
 Herbalife SKIN Care

 Lichaamsverzorging

 Gezichtsverzorging

 Skin Activator

 Haarverzorging

 

 Gezondheid

 Enquête/vragenlijst

 Succes verhalen

 Shake recepten

 

 Generation H

 Distributeur worden?

 

 English Version !!
 
HERBALIFE: VAN EEN DROOM TOT WERELDWIJD SUCCES
 
1 februari 2010 was het feest bij Herbalife! Want het was 34 jaar geleden dat de oprichter van Herbalife, Herbalife is opgericht door Mark Hughes in Californië in 1980. Mark Hughes, begon met de verkoop van de eerste Herbalife producten. Ook vond Mark het altijd belangrijk om zich bezig te houden met het welzijn van anderen, en vooral ook kinderen.

In 1993 maakte Nederland kennis met Herbalife. Alleen al in Nederland gebruiken tienduizenden mensen de producten van Herbalife.

Op dit moment worden de producten van Herbalife wereldwijd in 90 landen verkocht. Iedereen is eigen baas bij Herbalife, onafhankelijk Herbalife distributeur.

 

Het bedrijf is gegroeid van een eenmansinitiatief tot een wereldwijd bedrijf met meer dan 4 miljoen onafhankelijke distributeurs en een omzet in 2013 van 7,2 miljard dollar.

 

Herbalife blijft doorgroeien en Mark Hughes’ zijn droom leeft voort.

 
Mark Hughes wijdde zijn leven aan een ambitieus doel: hij wilde de beste en meest geavanceerde producten voor inwendige en uitwendige voeding op de wereldmarkt brengen. Een gevolg van zijn geweldige inzet is dat miljoenen mensen op een veilige en doeltreffende manier hun lichaamsgewicht onder controle hebben gekregen. Bovendien verbeterden zij hun levensstijl met behulp van de Herbalife producten ingrijpend. 

Het begon tragisch. De moeder van Mark Hughes, de stichter van Herbalife,raakte verslaafd aan de haar voorgeschreven vermageringspillen en stierf aan een per ongeluk ingenomen overdosis.
Hoewel Mark pas 18 jaar was, besloot hij een manier te vinden om mensenveilig en effectief hun gewicht te laten beheersen door middel van goede voeding. Na uitgebreide onderzoeken en productontwikkeling lanceerde Mark in februari 1980 Herbalife. 

 
Vereniging Directe Verkoop
 

Als lid van de Vereniging directe Verkoop (VDV) hanteert Herbalife Netherlands BV niet alleen haar eigen ethische code maar ook de VDV gedragscode. Alle Herbalife Netherlands BV producten worden verkocht met een 30 dagen geld-terug-garantie. Vereniging Directe Verkoop

 
HFF en Casa Herbalife
 

De Herbalife Family Foundation (HFF) is in 1994 in het leven geroepen door de oprichter van Herbalife, Mark Hughes. Deze Foundation zet zich in om het leven van kinderen te verbeteren door goede voeding te leveren aan organisaties die kinderen in nood helpen.

Daarbij steunt de HFF met regelmaat natuurrampfondsen overal ter wereld. In 2005 heeft HFF met trots haar Casa Herbalife-programma geïntroduceerd, waarbij gezonde, voedzame maaltijden werden geserveerd door samen te werken met bestaande liefdadigheidsinstellingen voor kinderen.

Meer dan 60 programma's werelwijd

Vandaag de dag zijn er meer dan 60 programma’s gevestigd in zes continenten. In Nederland bevindt zich een Casa Herbalife in de Haagse wijk Laakhavens. Dit kinderresto geeft de kinderen in deze multiculturele wijk de mogelijkheid om eenmaal per week een gezonde maaltijd te nuttigen in het Resto. Samen eten verbindt. Daar gelooft Resto VanHarte heilig in. Resto VanHarte heeft de overtuiging dat maatschappelijke integratie, participatie en samenhang begint bij de mens zelf, zijn straat en zijn wijk. 
HHF is een onafhankelijke liefdadigheidsinstelling die gesteund wordt door Herbalife, Onafhankelijke Herbalife Distributeurs, werknemers van Herbalife en vrienden.

 
Wereldwijd opererend bedrijf
 
Herbalife, met haar hoofdkantoor in Los Angeles, Californië (USA) is momenteel actief in 90 landen en kent een wereldwijde omzet van $ 7,- miljard in 2014. In Europa is Herbalife één van de snelst groeiende ondernemingen. Het bedrijf staat officieel genoteerd op de New York Stock Exchange.
 
 
Ook in Nederland is Herbalife sinds 1993 zeer succesvol.
In Venray is sinds 1998 het EMEA (Europe, Middle-East & Africa) Distributiecentrum (EDC) gevestigd en waar in totaal ongeveer 190 medewerkers werkzaam zijn. Het EDC draagt primair zorg voor de distributie naar individuele distributeurs binnen Europa en naar andere Herbalife distributiecentra wereldwijd. Daarnaast vervult het EDC een expertise & audit rol op het gebied van douane - en transportzaken, voorraadmanagement, facilitaire aangelegenheden en evenementenondersteuning ten behoeve van alle Herbalife vestigingen binnen de gehele EMEA regio. Iedereen is een onafhankelijke Distributeur en geen werknemer van Herbalife. Iedereen geniet van de vrijheid die het voeren van een eigen bedrijf met zich meebrengt. Er zijn nu meer distributeurs dan ooit tevoren. 
 
Begin 2006 is het Service Center in Utrecht geopend ter ondersteuning van de Nederlandse markt. Binnen dit Service Center bevinden zich de afdelingen Distributor Services, Sales & Marketing, Distributor Business Practices & Compliance en Warehouse.
 
De producten helpen u er goed uit te zien, en u goed te voelen, van binnen en van buiten.
 
Wij leggen de nadruk op kruiden en andere natuurlijke ingrediënten in onze gewichtsbeheersings- voedingskundige en persoonlijke verzorgingsproducten. Deze exclusieve producten sluiten perfect aan bij de groeiende interesse van de consument in producten op basis van kruiden en natuurlijke grondstoffen. 
 
Herbalife's inzet voor wetenschap en innovatie.
 
Het ‘Mark Hughes Cellular and Molecular Nutrition’ Laboratorium

Herbalife zet zich in voor het ontwikkelen van voeding en helpt hiermee het potentiële optimale welzijn van mensen te bevorderen. In 2003 heeft Herbalife het Mark Hughes Cellular and Molecular Nutrition Laboratorium mee helpen oprichten bij het Center for Human Nutrition bij de UCLA als onderdeel van de missie om vooruitgang te boeken op het gebied van de voedingswetenschap door middel van de meest vooruitstrevende onderzoek en ontwikkelings-technologieën.

 

Internationale Adviesraad voor Voeding (NAB)

 

Om van Herbalife het grootste voedingsbedrijf ter wereld te maken, breiden we onze adviesraad uit met wereldwijd toonaangevende experts op het gebied van voeding en gezondheid. Zij geven lessen en trainingen over de principes van voeding, lichamelijke beweging en gezonde levensstijlen waarbij de focus ligt op ‘voeding’.

Voorzitter van de NAB is professor David Heber en de activiteiten worden geleid door Luigi Gratton, Vice President Education. Steve Henig, Ph.D. is Chief Scientific Officer en heeft als verantwoordelijkheid het productonderzoek en ontwikkelingen. Nobelprijs winnaar Louis Ignarro Ph.D. is lid van de Herbalife’s Scientific Advisory Board, die Herbalife adviseert over ontwikkelingen in de voedingswetenschap.

De NAB bevat negen experts uit Europa. Dit zijn Dr. Ralph Rogers uit het Verenigd Koninkrijk, Professor Dr. Ali Kocailik uit Turkije, Dr. Marion Flechtner-Mors uit Duitsland, Professor Lázló Halmy uit Hongarije, Professor Dr. Alla Pogozheva uit Rusland, Julián Álvarez García uit Spanje, Professor Jean de La Tullaye uit Frankrijk en Professor Dr. Nikolaos Sitaras uit Griekenland.

 

Herbalife

 
Met Herbalife, onze kwaliteitsproducten en de professionele ondersteuning wordt het gemakkelijk om u goed te voelen en alles uit het leven te halen. Ontdek Herbalife - en ontdek een levenlang welzijn. www.herbalife.com
 
Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie.
 
 Bestellen (Prijs op aanvraag)
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright 2007 - 2015 fbischoff.nl     |    Alle rechten voorbehouden    |   Powered by Herbal Webdesign

|     Disclaimer    |     Privacy     |    Home     |